top of page

PLUK SELV BLOMSTER

personlige buketter

På vores Blomstermark dyrker vi blomster til buketter. Vi lægger vægt på, at der er et bredt udvalg og vi har valgt blomster, som har en god holdbarhed i en vase. Blomsterne varierer i løbet af sæsonen, og marken er åben for Pluk-Selv i perioden Juli - Oktober. 

IMG_2943.HEIC

BLOMSTER TIL DIN FEST

Gør din fest til noget særligt og ekstra sommerligt med et væld af friske blomster. Når du vælger blomster til din fest, sætter vi tid af til en tur rundt i vores blomstermark, så du kan danne dig et indtryk og vi kan tale om hvad du godt kan lide. På dagen for din fest høster vi gerne blomsterne så de er klar til afhentning og dermed helt friske når du skal pynte op.

OM FJORDLAND FLOWERS

Blomster er noget særligt. De skaber stemning, og kan bruges højtideligt eller uformelt. Vi synes, at oplevelsen med at vælge og plukke blomsterne er en lige så stor glæde som at nyde dem i vaser. Og den glæde vil vi gerne dele.

Derfor dyrker vi blomster i så stort et omfang vi kan. Vi dyrker dem på friland i Danmark, hvilket betyder, at blomsterne er i sæson. Desuden er de selvfølgelig helt fri for pesticider og sprøjtegifte. Det giver mening for os, for miljøet og for vores omgivelser.

bottom of page